ANOVA - Andrologi, Sexualmedicin, Transmedicin

Mottagningen utreder och behandlar olika problem kring sexualitet:

Du kan nu avboka eller omboka tider du fått kallelse till Sexulamedicinsk motttagning vid ANOVA

Om du fått en kallelse till en tid vid Sexualmedicinsk mottagning som inte passar kan du gå in på 1177 Vårdguiden. Om du är osäker på hur du gör, kan du ladda ner instruktioner. Du skickar då ett säkert e-meddelande till Sexalmedicinsk mottagning och får svar så snart som möjligt till Vårdguiden. Om du vill ha sms eller e-post när svaret kommit så måste du klicka i det när du registrerar dig i Vårdguiden 1177 - eller när som helst när du är inloggad i Vårdguiden 1177.Till dig som är anhörig eller närstående till person med problematisk sexualitet

Den 18 oktober kl. 17:00-19:00 bjuder ANOVA in till en informationskväll för anhöriga och närstående till personer med problematisk sexualitet.

Vi vänder oss till dig som tycker att sexuella tankar och impulser tar (eller har tagit), för mycket plats i din anhöriges liv. Kanske har hen svårt att kontrollera porrkonsumtion och onani eller fantiserar om det som kan vara skamfyllt och förbjudet. Du är kanske orolig (eller har varit), för att hens sexuella beteende ska gå över gränsen.

Vi som håller i mötet arbetar som behandlare på ANOVA. Kvällen inleds med allmän information om våra erfarenheter av problematisk sexualitet och olika behandlingsalternativ. Därefter får ni som deltagare möjlighet att prata om era upplevelser som anhöriga.

ANOVA är ett tvärvetenskapligt centrum med kompetens för klinisk utredning och behandling inom områdena Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin. Inom Sexualmedicin utreder vi och behandlar personer med olika typer av sexuell problematik. Läs gärna mer om ANOVA här på vår hemsida.

Plats för mötet är ANOVAS lokaler på Norra Stationsgatan 69, 4 tr. Besöket är avgiftsfritt. Är du intresserad av att delta anmäler du dig med e-post Anmälan om deltagande. Öppnar inte länken här bredvid ett meddelande kan så kan du skicka namn och telefonnummer till lena.fors@sll.se - ange gärna "Infokväll 181018" i ärenderaden. Du kan också höra av dig hit om du har några frågor kring informationskvällen.

Antalet deltagare är begränsat, först till kvarn gäller!

Välkommen!